2310 242180

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Smile Clinic
  • image
  • Image
  • Image
  • IMAGE
  • IMAGE

Ψηφιακό ιατρείο: Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με δίκτυο υπολογιστών. Όλα τα αρχεία τηρούνται ηλεκτρονικά και δε διαγράφονται ποτέ. Έτσι, μπορούμε και μετά από πολλά χρόνια να ανατρέξουμε στο ιστορικό σας και να παρέχουμε έτσι καλύτερη παρακολούθηση και θεραπεία. Η ψηφιακή φωτογραφία και ακτινογραφία επίσης συντελούν σε αυτό.

Ενδοστοματική κάμερα: Είναι ένα μηχάνημα με το οποίο μπορούμε να σας δείξουμε στην οθόνη του υπολογιστή το όποιο πρόβλημα μπορεί να υπάρχει στα δόντια σας έτσι ώστε να το κατανοήσετε καλύτερα και να συμμετέχετε πιο ενεργά στη θεραπεία.

Αεροαποτριβή: Είναι ένα μηχάνημα με το οποίο μπορούμε να κάνουμε οδοντιατρική χωρίς τροχό. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά εκεί που ενδείκνυται δε χρειάζεται αναισθησία και γίνεται μια πολύ συντηρητική αφαίρεση του χαλασμένου τμήματος του δοντιού ώστε να γίνει μετά η έμφραξή του με κάποιο υλικό στο χρώμα του δοντιού.

Μεγεθυντικά μέσα: Ο γιατρός δουλεύει πάντα με μεγέθυνση και φωτισμό fiber optic έτσι ώστε να μπορεί να αποκαταστήσει τα δόντια σας με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Συσκευή Λεύκανσης δοντιών ZOOM: Αποτελεί την καλύτερη και πιο σύγχρονη μέθοδο λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο. Σε μόνο ένα ραντεβού (2 ώρες περίπου) μπορούμε να φέρουμε τα δόντια σε ένα λευκότερο χρώμα, χωρίς πόνο ή κάποιο άλλο σύμπτωμα.

Μικροσυσκευές: Στο ιατρείο υπάρχουν πολλές μικροσυσκευές που χρειάζονται για την καλύτερη παροχή θεραπείας. Συσκευή ελέγχου ζωτικότητας των δοντιών, συσκευή επιλογής χρώματος δοντιών, συσκευή ελέχου του οξυγόνου του αίματος όταν γίνονται χειρουργεία εμφυτευμάτων αποτελούν παραδείγματα.

Αυτόκαυστος κλίβανος αποστείρωσης: Με αυτόν τον κλίβανο μπορούν να αποστειρωθούν, εκτός απο τα μεταλλικά και πολλά πλαστικά εργαλεία όπως και άλλα υλικά που παλιά δε μπορούσαν να αποστειρωθούν. Τα εργαλεία μετά τον κλιβανισμό φυλάσσονται σε κλεισμένα αεροστεγώς σακουλάκια. Έτσι, ό,τι χρησιμοποιείται στο στόμα σας είναι είτε κλιβανισμένο είτε μίας χρήσης.

Ακολουθήστε μας ή Προτείνετε τη σελίδα μας: facebook twitter Email to a friend