2310 242180

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Smile Clinic
  • image
  • Image
  • Image
  • IMAGE
  • IMAGE

Τα οδοντικά κοσμήματα τοποθετούνται συνήθως στους πλάγιους τομείς και ο ρόλος τους είναι καθαρά αισθητικός. Κατασκευάζονται από Οδοντιατρικές εταiρείες, από υλικά απολύτως βιοσυμβατά με τους ιστούς του στόματος.

Υπάρχουν σε διάφορα σχήματα, χρώματα και μεγέθη, από απλά strass, μέχρι περίπλοκες φιγούρες.Τα κοσμήματα συγκολλούνται στο δόντι χωρίς να γίνει κανένας εκτροχισμός και μπορούν να αφαιρεθούν από εμάς σε οποιαδήποτε στιγμή.

Το κόστος τους είναι σχετικά μικρό, ξεκινώντας από τα 80 ευρώ περίπου και αυξάνεται, ανάλογα με το κόσμημα που επιλέγεται. Μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και αληθινά μπριγιάν, αλλά σε αυτή την περίπτωση το δόντι προτείνεται να τροχιστεί ελαφρά έτσι ώστε να βελτιωθεί η συγκράτηση του κοσμήματος.

Η διαδικασία είναι αποδεκτή από την Οδοντιατρική επιστήμη,σε αντίθεση με την τοποθέτηση piercing στη γλώσσα, το έδαφος του στόματος, τα χείλη κ.λπ., που είναι βλαπτικά γιατί αποτελούν εστίες μόλυνσης και αποτρίβουν τα δόντια με τα οποία έρχονται σε επαφή.

Προσοχή πρέπει να δίνεται επίσης και σε κοσμήματα που τοποθετούνται από μη Οδοντιάτρους, διότι είναι πιθανό να έχουν κατασκευαστεί από υλικά βλαπτικά για το στόμα.

Ακολουθήστε μας ή Προτείνετε τη σελίδα μας: facebook twitter Email to a friend