2310 242180

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Smile Clinic
  • image
  • Image
  • Image
  • IMAGE
  • IMAGE

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται διαδικασίες που αποσκοπούν στην αισθητική βελτίωση του χαμόγελου, χωρίς να εντάσσονται σε κάποια από τις μεγάλες κατηγορίες. Παραδείγματα αποτελούν η δοκιμαστική τοποθέτηση ρητίνης και η αδαμαντινοπλαστική.

Η δοκιμαστική τοποθέτηση σύνθετης ρητίνης στα δόντια ή αλλιώς Mock up, είναι ένα είδος Test Drive, έτσι ώστε ο ασθενής να πάρει μια ιδέα για το πως μπορεί να τροποποιηθεί το χαμόγελό του εάν επιλέξει το σχέδιο θεραπείας που του προτείνεται. Χωρίς να τοποθετηθεί συγκολλητικός παράγοντας, τοποθετείται χονδρικά και γρήγορα κάποια ποσότητα υλικού στα δόντια έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει μια αδρή εκτίμηση του αποτελέσματος. Εάν προτείνεται να κοντύνουν ή να τροχιστούν κάποια δόντια, μπορούν τα σημεία που θα κοπούν να βαφούν με μαύρο μαρκαδόρο, έτσι ώστε και πάλι ο ασθενής να πάρει μια αδρή ιδέα για το αποτέλεσμα. Τονίζεται ότι το Mock up μπορεί να γίνει μόνο σε συγκεκριμένα περιστατικά. Πριν φύγει ο ασθενής από το ιατρείο, τα υλικά που τοποθετήθηκαν αφαιρούνται και φεύγει όπως ακριβώς ήρθε.  

Η αδαμαντινοπλαστική είναι μια απλή διαδικασία, όπου τροχίζονται κάποια σημεία των δοντιών, με σκοπό να γίνει το χαμόγελο πιο ελκυστικό. Μπορεί να αποστρογγυλευθούν κάποιες μυτερές γωνίες των κυνοδόντων, κάνοντας το χαμόγελο πιο θηλυκό ή πιο ήπιο, ή να μειωθεί η διαφορά μήκους δύο κεντρικών δοντιών. Η αδαμαντινοπλαστική είναι μια διαδικασία που δεν ακολουθείται από την τοποθέτηση όψεων πορσελάνης ή ρητίνης και έτσι μπορεί να γίνει σε περιορισμένο βαθμό, έτσι ώστε ο ασθενής να μην έχει στη συνέχεια ευαισθησία. 

Ακολουθήστε μας ή Προτείνετε τη σελίδα μας: facebook twitter Email to a friend