2310 242180

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Smile Clinic
  • image
  • Image
  • Image
  • IMAGE
  • IMAGE

Στο 80% των ατυχημάτων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια κάποιου αθλήματος εμπλέκεται και η περιοχή του στόματος και στο 80% αυτών, υπάρχει κάποιο κάταγμα ή απώλεια δοντιών. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ατυχημάτων θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν οι αθλητές φορούσαν κάποιο ειδικό αθλητικό νάρθηκα, κατασκευασμένο ειδικά για το στόμα τους από τον οδοντίατρο.

Οι νάρθηκες που κατασκευάζονται από εμάς έχουν ειδική επίστρωση στην πρόσθια άνω περιοχή έτσι ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία στα δόντια. Πρόκειται για νάρθηκες ελαστικούς, αλλά αρκετά χοντρούς έτσι ώστε να επιτελούν τον σκοπό τους. Κατασκευάζονται σε διάφορα χρώματα και αν παραγγελθούν, μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτούς και το λογότυπο της ομάδας ή το όνομα του παίκτη.

Οι αθλητικοί νάρθηκες επιβάλλονται για όλους, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, παιδιά και ενηλίκους. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού, δε νοείται αθλητής σε ομαδικό σπορ, όπου δηλαδή υπάρχει η πιθανότητα επαφής με άλλους αθλητές, να μπει στο γήπεδο χωρίς έναν αθλητικό νάρθηκα στο στόμα του. Πρόκειται για μια οικονομική λύση πρόληψης ατυχημάτων που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα κάποιος να ταλαιπωρείται για όλη του ζωή με τα σπασμένα δόντια του.

Ακολουθήστε μας ή Προτείνετε τη σελίδα μας: facebook twitter Email to a friend